LIMENTE LIFT 2 x Shuko + USB A/C + laddare | svart glas/ vit glas

Produktkod LIFTSQUAREQI
Supplier reference:
LIMENTE LIFT, fyrkantig socket

330,07 €(263,00 € tax excl)

Ett infällt eluttag

LIFT är ett stiligt tornuttag som passar utmärkt till diverse användningsändamål så som kök, kontor och arbetsplatser. Produkten har en liten storlek och minimalistiska design som gör att den är väldigt användarvänlig och passar bra ihop med alla inredningar - både moderna och klassiska.


LIFT-tornuttaget öppnas och stängs med en mjuk och diskret rörelse, vilket förbättrar användarvänligheten. Den välarbetade designen signalerar hög kvalitet och hållbarhet. Tack vare skyddslockets konstruktion är eluttaget också stänkskyddat för vatten (IP 54) då locket är stängt

LIFT-tornuttagssortimentet innehåller tre olika versioner: 2-vägs uttag; 2-vägs uttag med två USB-portar (USB-A och USB-C); samt ett 2-vägs uttag med två USB-portar (USB-A och USB-C) och en trådlös laddare. Utöver det är uttaget tillgängligt i flera olika färger med antingen en rund eller fyrkantig ram.

Färgalternativ för eluttag

Lockdelen till eluttaget finns tillgänglig i samma färger som Limente Desk-2 uttagen och Limente Mono-bordsuttagen: rostfritt stål, borstat svart, borstat guld, koppar, tenn och svart glas samt vitt glas. I modellerna med trådlös laddare är lockdelen alltid antingen vit eller svart.

Montering och elinstallation

LIFT eluttaget är snabbt och enkelt att montera.


En öppning med en diameter på 80 mm skall göras. Därefter skall eluttaget spännas fast underifrån med muttrar. För monteringen av LIFT-tornuttagen behöver man inte separata skruvar utan de muttrar som används för att fästa tornuttaget på plats finns färdigt integrerat i tornuttagets skaft. Den cylindriska formen möjliggör att tornuttagets mutter kan skruvas och spännas från undersidan och genom det säkerställer man en säker och stabil montering.

Kopplandet av elen sker med hjälp av den inkluderade 2 m långa kabeln med stickkontakt. Observera att ett jordat eluttag måste finnas max. inom 2 meters räckvidd och att LIFT eluttaget kräver ett installationsdjup på ca 20 cm. Installationen kräver inte en professionell elektriker.

LIFT-tornuttagen är även planerade att passa till ihåliga bordsfötter med diameter på 100 mm, vilket gör att uttaget kan lätt användas vid bordsytan. Då undviker man behovet av externa skarvsladdar under bordet och skapar med det samma en organiserad och praktisk arbetsomgivning

Package contents

- uttag med 2m matningskabel
- jordad blugg
- 2 x Shuko + USB A/C + laddare

Teknisk information

Installation
Infälld installation
Kytkentäteho
max 18W
Kapslingklass
IP54
Spänning
240 V
Garanti månader
24
Max ström
16 A