LIMENTE LIFT 2 x Shuko | rst / harjattu musta / harjattu kulta / kupari / tina / musta lasi / valkoinen lasi

Tuotekoodi: LIFTROUND
Sähkönumero:
LIMENTE LIFT, pyöreä pistorasia

228,41 €(182,00 € alv 0%)

Tasoon upotettava pistorasia

LIFT on tyylikäs tornipistorasia, joka soveltuu käytettäväksi monissa eri kohteissa, kuten keittiössä, konttoreissa ja työpisteillä. Kompaktin kokonsa ja minimalistisen muotoilunsa ansiosta se on erittäin käyttäjäystävällinen ja istuu kaikenlaisiin, niin moderneihin kuin klassisiin ympäristöihin.


LIFT-tornipistorasian aukeaa ja sulkeutuu pehmeällä ja hiljaisella liikkeellä parantaen näin käyttömukavuutta. Viimeistelty ulkonäkö huokuu laadukkuutta ja pitkäikäisyyttä. Suojakannen rakenteen ansiosta pistorasia on suljettuna suojattu roiskevedeltä (IP 54).

LIFT-tornipistorasiavalikoima sisältää kolme eri versioita: kaksiosaisen pistorasian, kaksiosaisen pistorasian ja kaksi USB-liitäntää (USB-A ja USB-C), kaksiosaisen pistorasian ja kaksi USB-liitäntää (USB-A ja USB-C) sekä langattoman laturin. Lisäksi pistorasia on saatavissa pyöreällä tai neliskulmaisella kehyksellä ja useissa eri väreissä.

Pistorasioiden värivaihtoehdot

Pistorasian kansiosa on saatavilla samoissa värisävyissä kuin Desk-2 ja eri Mono tasopistorasiat: ruostumaton teräs, harjattu musta, harjattu kulta, kupari, tina, musta lasi ja valkoinen lasi. Langattoman laturin sisältävät malleissa kansiosa on joko valkoinen tai musta.

Asennus ja sähköliitäntä

LIFT-tornipistorasia on yksinkertaista ja nopeaa asentaa.


Tasoon tehdään halkaisijaltaan 80 mm reikä, johon pistorasiatorni kiristetään altapäin mutterilla. LIFT-tornipistosian asentamiseen ei tarvita erillisiä ruuveja vaan pistorasian varressa on kiristykseen tarvittava mutteri, jolla pistorasia kiristetään paikalleen. Sen sylinterimäinen muoto mahdollistaa pistorasian mutterin ruuvaamisen ja kiristämisen alapuolelta varmistaen turvallisen ja jykevän kiinnityksen.

Sähköliitäntä tapahtuu mukana toimitettavan 2 m pistotulppaliitännäisen johdon avulla. Huomioi, että max. kahden metrin etäisyydellä on oltava maadoitettu pistorasia ja että pistorasia vaatii asennussyvyyttä n. 20 cm. Asennus ei vaadi sähköasentajaa.

LIFT-tornipistorasia on myös suunniteltu sopimaan 100 mm leveisiin onttoihin pöydän jalkoihin, jolloin pistorasia on käytettävissä suoraan toimistopöydän ääressä. Tällöin vältät tarpeen pistorasioille ja niiden johdoille työpöydän alla varmistaen siistin ja käytännöllisen työskentelyalueen.

Toimitussisältö

- pistorasia 2m syöttöjohdolla
- maadoitettu pistotulppa
- 2 x Shuko

Tekniset tiedot

Asennustapa
Uppoasennus
Kotelointiluokka
IP54
Jännite
240 V
Takuu kk
24
Virrankesto
16 A